Veerle Barbé

In ons nieuwe appartement wilden we een strakke keuken . Nadat we beslist hadden dat het een Siematic moest worden, kwamen we via internet bij Keukenstudio Maassluis terecht.
We werden hartelijk ontvangen door Coen van Gilst en er werd rustig tijd genomen om alles , ook de apparatuur , tot in de details te bespreken en te demonstreren . Alle afspraken werden nauwgezet nagekomen en ook de uiteindelijke installatie , liep perfect. Vakkundige monteurs die goed op elkaar ingespeeld waren, leverden perfect werk. Het resultaat mag gezien worden: we krijgen compliment na compliment van onze gasten en het is een feest om erin te werken!
Het leuke was dat Coen ons naderhand nog adviseerde met enkele andere interieur topics. Niets dan lof ! Heel tevreden!

Veerle Barbé
Veerle Barbé
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.