van Eenennaam

Wij zijn in Keukenstudio Maassluis geholpen bij de keuze van de keuken in een casco appartement. Samen met Enno hebben we de tekeningen bekeken en gekeken waar en hoe hij het best zou passen bij de ruimte en het uitzicht naar buiten. We hebben gekozen voor een kastenwand en een groot kookeiland. Het idee voor het kookeiland hebben we opgedaan in de studio, net als de ombouw van de kastenwand.
Aan de hand van een Pinterest moodboard heeft Enno ons begeleid in de keuze van de kleuren. Op een prettig en professionele manier zijn we ondersteund bij alles wat bij een keuken hoort qua apparatuur. Daarbij is de installatie op een bijzonder prettig manier verlopen, vriendelijke monteurs met kennis en kunde en naderhand absoluut geen rommel!
We zijn echt top geholpen in de keuze en durven te zeggen dat het echt een "eyecatcher" is geworden in onze woonkamer.

van Eenennaam
van Eenennaam
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.