van Dijk

Wij hadden al een tweetal tekeningen laten maken bij andere bedrijven maar ons eerste enthousiaste gevoel kregen hier bij deze zaak. Ik vond het uitzoeken van een keuken lastig maar wij werden hier prima door dit proces heen geholpen en geadviseerd. En eerlijk gezegd geniet ik sinds een half jaar iedere dag van de uitstraling en handigheidjes van onze nieuwe keuken ( Next ). Ben er blijer mee dan ik van te voren had kunnen bedenken. Wij zijn best kieskeurig maar adviseren u zeker hier eens te gaan kijken.

van Dijk

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.