Van der Linden

Inmiddels genieten wij alweer een maand van onze prachtige nieuwe keuken.

Vanaf het eerste gesprek hadden we een goede klik met adviseur Coen van Gilst. De adviesgesprekken waren steeds heel ontspannen en plezierig. Coen heeft goed meegedacht over de indeling en vormgeving van de keuken en ons eerlijke adviezen gegeven over de voor- en nadelen van de te maken keuzes. Dit heeft ertoe geleid dat wij voor Keukenstudio Maassluis hebben gekozen en daar hebben we geen moment spijt van gehad.

De montage ging volledig naar onze verwachting en met veel oog voor detail. Daarbij ook goede tips gekregen voor het gebruik en onderhoud van de keuken. Vervolgens is Coen van Gilst zelf nog langs gekomen om het resultaat te zien.

Wij zijn heel tevreden over het gehele proces, het uiteindelijke resultaat en de nazorg vanuit Keukenstudio Maassluis.

Van der Linden

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.