Toon & Stella

Keuken gekocht bij Coen van Gilst,zeer prettig geholpen. Duidelijke afspraken en planning van de voorbereiding en plaatsing keuken. De monteurs Aren en Martin heel mooi werk afgeleverd. Na plaatsing is Coen van Gilst persoonlijk nog langsgeweest om de keuken te bekijken en tevens hebben wij een mooie bbq van Takumi in ontvangst mogen nemen.
Keukenstudio Maassluis is zeker een aanrader als u een nieuwe keuken zoekt.(De winkel is goed toegankelijk voor mindervaliden)

Toon & Stella
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.