Thea en Gertjan K.

Een nieuwe keuken, je hebt er bepaalde ideeën en wensen over. Je maakt een lijstje met zaken waar je je verder wilt oriënteren. We zijn gestart bij Keukenstudio Maassluis en na wat rond gekeken te hebben raakte we in gesprek met Olaf Blom. De combinatie van materialen, mogelijkheden uitleg en kennis van zaken zijn samen met onze ideeën en wensen door hem vertaald in een concept waar we ons heel goed in konden vinden. Je weet wanneer het klikt en zijn daarom ook nergens anders meer wezen kijken. Na de eerste impressies welke na een paar dagen toegestuurd werden is het een goed lopend traject geworden en werd het ontwerp verder verfijnt, besteld en in de planning opgenomen. Het is geweldig om vast te stellen hoe specialistisch, netjes en volgens afspraak deze mensen te werk gaan.

Bedankt Keukenstudio Maassluis, Olaf, Martin, Jeroen en Gino voor jullie fantastische werk. De keuken is perfect in harmonie met de woonkamer.

Thea en Gertjan K.
Thea en Gertjan K.
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.