Tanja en Peter de Crom

Via internet in Maassluis terecht gekomen. De ontvangst was hartelijk en er was meteen een klik met Raymond. Onze ideeën en zijn expertise hebben er uiteindelijk toe geleidt dat we een droomkeuken, zoals je die in folders ziet, hebben. Het prettige, deskundige, Brabantse, positieve, humoristische contact dat we tijdens het hele ontwikkelingsproces ondervonden hebben maakten dat het voor ons een leuke tijd werd. Ook het deskundige plaatsen, door kundige en klantvriendelijke medewerkers bevestigden het positieve beeld dat we van Keukenstudio Maassluis hadden. En als kers op de taart was ook de nazorg goed geregeld.
Kortom wij zijn meer dan tevreden over Keukenstudio Maassluis en zullen dit zeker uitdragen aan derden.

Tanja en Peter de Crom
Tanja en Peter de Crom
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.