T. Verheijden

Enkele weken geleden is de allerlaatste hand aan de keuken gelegd, het resultaat mag er zijn. Het is een prettige samenwerking geweest waarbij het monterend personeel medewerking heeft verleend om het leven zonder volwaardige keuken zo aangenaam mogelijk te maken, hopelijk is er vanuit de Keukenstudio ook zo gereageerd. De opstelling is precies zoals we verwacht hadden en ondanks de strakke planning is alles gelopen zoals afgesproken.
We gaan nog eens lekker eten van de bon en stiekem hoop ik natuurlijk dat ik over ca. 20 jaar pas weer een nieuwe Keller keuken nodig heb. Doe de monteurs de groeten van me, tot ziens!

T. Verheijden
T. Verheijden
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.