Sven en Marjolein

Na al eerdere ervaringen te hebben gehad met de Keukenstudio zijn wij hier als eerste weer naartoe gegaan na de aankoop van ons nieuwe huis.

Wij zijn super geholpen door Raymond Mosselman waarbij zijn ervaringen als monteur ook zeer goed van pas kwamen.

Het is een leuke ervaring om een keuken te ontwerpen waarbij je goed kan brainstormen om tot iets bijzonders te komen. Een keuken koop je immers niet elke dag en wij hebben ook wel een paar afspraken gehad om het helemaal perfect te krijgen. Elke keer wordt er uitgebreid de tijd te genomen.

Een ander groot voordeel is dat deze keukenstudio niet met externe, wisselende, monteurs werkt maar hun eigen personeel heeft. Gino en Remy hebben onze keuken geplaatst en het is super om te zien hoe het eindresultaat is.

Wij zullen nog lang plezier hebben van deze keuken maar mocht er weer een nieuwe keuken zijn weten wij wel waar de eerste keus op zou vallen.

Sven en Marjolein
Sven en Marjolein
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.