Susan Kerkhof

Na te zijn doorverwezen door twee collega’s zijn wij uitgekomen bij de keukenstudio in Maassluis. Hier zijn wij in gesprek gegaan met een van hun verkopers over onze wensen voor de nieuwe keuken. Deze verkoper was goed op de hoogte van de vele mogelijkheden en beperkingen van de ruimte en de materialen. Na een goed gesprek hebben wij nog enkele dingen aangepast aan ons eigen ontwerp aangezien sommige dingen toch iets minder handig waren dan wij bedacht hadden en de verkoper ons goed de voor en nadelen uit wist te leggen. Wij hadden hier een goed gevoel bij dus hebben wij de keuken hier ook gekocht. Gezien het feit dat de vakantie eraan kwam is de keuken gelijk de volgende dag ingemeten en besteld bij de fabriek omdat het anders een paar weken langer ging duren. De afgesproken leverdatum werd dan ook gehaald zonder enige vorm van vertragingen. De man die de keuken kwam zetten was zeer bedreven in het plaatsen van de keuken en nam ruim de tijd om alle details netjes af te werken en toen hij de tweede dag weg ging was alles netjes afgewerkt, deed alles het en was alles schoongemaakt. Gezien de kwaliteit van de keuken zullen wij niet snel een nieuwe kopen maar dan zeker weer bij de keukenstudio. Olaf Blom bedankt voor het goede advies en de prettige samenwerking.

Susan Kerkhof
Susan Kerkhof
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.