Stefan en Katrien

Keukenstudio Maassluis spaarde tijd noch moeite om ervoor te zorgen dat de door ons gekozen keuken perfect werd ingepast in onze woning. Het eindresultaat is verbluffend en lovende reacties van familie en vrienden blijven niet uit.
Dat Coen tweemaal 6 uur diende te rijden en dat de monteurs zelfs bleven overnachten in een nabij gelegen hotelletje om alles vlekkeloos te monteren, getuigt van een top service!
Wij zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen.

Stefan en Katrien
Stefan en Katrien
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.