Sjaak en Yvonne van der Linden

Na een aantal andere keukenleveranciers bezocht te hebben, waren we het gepush van die keukenleveranciers een beetje beu. Waarom gaan we niet naar Keukenstudio Maassluis, waar we 21 jaar geleden onze huidige keuken, in ons toenmalig nieuwbouwhuis, hebben gekocht?

Dat werd weer een prettige hereniging. Coen van Gils maakte voor ons het ontwerp op basis van de door ons geschetste idealen. Coen bleek een zeer kundig vakman die de juiste vragen stelde en onze eisen kon omzetten naar een voor ons geschikt keukenplan. Zijn ontwerpstappen kwamen vaak overeen met onze eisen, maar evengoed waren zijn vragen voor ons ook vaak een reden om weer terug te gaan naar onze eigen ‘tekentafel’ en wensen, en die bij te stellen, want Coen had het vaak bij het juiste eind.

Laptop en groot scherm waren goede hulpmiddelen en zodra Coen een verandering aanbracht werd dit getoond op het scherm en konden we onze toekomstige keuken in de setting zien van ons huis. Coen is door zijn kennis op het gebied van interieuradvisering ook een meer dan goede hulp geweest bij het kiezen van de kleuren en het ontwerpen van de maatwerkdelen.

Ook het geduld waarmee Coen ons iteratief proces begeleidde was een verademing. Wij met onze twijfels en Coen met geduld, passie voor onze nieuwe keuken, zijn meedenken en de logische ontwerpen. Een bezoek van Coen bij ons thuis, om de oude situatie en de nieuwe situatie te bespreken, gaf weer nieuwe inzichten en ook daar heeft Coen ons perfect in begeleid. Wat een prettige communicatie en wat een tegenstelling met andere leveranciers die meteen om een handtekening op de order vroegen.

De aankoop van een nieuwe keuken moet een feestje zijn! Bij Keukenstudio is het van het begin tot het eind leuk samenwerken geweest. We hebben niet alleen een prachtige keuken staan maar hebben de periode van sloop tot nieuw ook als heel prettig ervaren.

Coen en de mannen van de installatie bedankt. Vakwerk!

Sjaak en Yvonne van der Linden
Sjaak en Yvonne van der Linden
Terug naar overzicht
Maak een afspraak