Sander & Saskia

Via familieleden op het spoor van Keukenstudio Maassluis gekomen. Na een aantal gesprekken met verkoopadviseur Coen van Gilst uitgekomen op een ontwerp voor onze nieuwe keuken. Tekst en uitleg waren uitstekend. Stapsgewijs kwamen we uit op 3D tekeningen, waardoor wij een goed beeld kregen van de keuken die bij ons een plaats zou krijgen. Nadat de elektra- en waterleidingen door Keukenstudio Maassluis verplaatst en aangelegd waren, is de stukadoor langs geweest. De opbouw van de keuken vond in twee dagen plaats. Alle onderdelen waren op tijd geleverd. Ervaren monteurs hebben de keuken uitstekend geplaatst. De uitleg van de apparatuur was ook naar wens. Na afloop nog een aantal kleine zaken die opgelost moesten worden, niet altijd de schuld van Keukenstudio Maassluis, maar ook deze zijn naar tevredenheid opgelost. Al met al, staat er bij ons een keuken, die aan onze verwachtingen voldoet.

Sander & Saskia

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.