S.E.H.

Terugkijkend op het hele traject vanaf het eerste gesprek met Raymond Mosselman tot en met de plaatsing en nu na enkele maanden ervaring met de nieuwe keuken, constateren we dat eigenlijk alles perfect is verlopen. Het feit dat er gewerkt wordt met één contactpersoon gedurende het hele proces is in alle opzichten uitstekend bevallen. Stevige onderhandelingen resulteerden in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vervolgens werden alle toezeggingen omtrent levering, betaling en nazorg tip top waargemaakt. Eén bij levering beschadigd paneel werd snel en vakkundig vervangen. Wij zijn tot op heden uitermate tevreden met de kwaliteit van Keukenstudio Maassluis. In één woord: AANBEVELENSWAARDIG!

S.E.H.

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.