Ronald & Carolien

Na diverse keukenbedrijven te hebben bezocht zijn wij in contact gekomen met Keukenstudio Maassluis. Behoorlijk uit de richting voor ons, maar zeer positieve berichten gehoord en gelezen. Wij dachten dat we al de ideale keuken hadden gecreëerd. Alleen wist Coen ons nog dusdanig te verrassen dat dit een zeer goed gevoel gaf. Zeker de achtergrond van Coen helpt enorm om de keuken te integreren in je huis. Het advies beperkt zich niet alleen tot de keuken! Helemaal super!

Ronald & Carolien

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.