Robert en Diana Suares

We hebben wederom onze keuken bij Keukenstudio Maassluis gekocht, dit omdat wij onze eerste keuken ook gekocht hebben bij Keukenstudio Maassluis, Omdat we toen erg goed geholpen zijn door Raymond Mosselman en de service de afgelopen jaren erg goed was hebben we besloten om weer een bezoek te brengen aan Keukenstudio Maassluis. We zijn door Raymond Mosselman net als bij onze eerste keuken 17 jaar geleden weer heel vakkundig geholpen. Hij heeft met alle geduld en expertise zonder daarbij opdringerig en dwingend te zijn weer een keuken voor ons ontworpen die compleet voldoet aan onze wensen en eisen. We zijn dus weer erg content met onze prachtige keuken. Wij raden iedere toekomstige koper aan om zeker eens binnen te lopen bij Keukenstudio Maassluis.

Robert en Diana Suares

Robert en Diana Suares
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.