Rob Buijtendijk

Hi Olav,

“Bij toeval kwamen we terecht bij Keukenstudio Maassluis en Olaf Blom. Wij hadden een paar jaar oude Siematic keuken waar we een aanpassing aan wilde hebben. Olaf wist na een kort gesprek direct wat we wilde en kwam met een paar goede opties om met nieuwe materialen (onze oude keuken was natuurlijk niet meer leverbaar) tot een modern geheel te komen.

Het advies was perfect evenals de uitvoering: de levering was prima verzorgd evenals de installatie. Net werk!

Ook de financiële afwikkeling was perfect geregeld.

Wij waren zo tevreden dat toen we een nieuwe kookplaat nodig hadden we dat weer bij Olaf geregeld hebben. Ook deze keer was weer alles perfect geregeld: het advies, de levering, de plaatsing en de financiële afhandeling.

Wij zullen Keukenstudio Maassluis BV zeer zeker aanbevelen bij onze kennissen en vrienden!”

Als je dat wil dan vinden wij het prima om als actieve referent op te treden.

Bedankt en veel succes.

Rob Buijtendijk
Rob Buijtendijk
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.