Rene Boender

Ze zeggen wel eens: het kopen van een keuken moet een feest zijn! Dat klopt.
Maar het wordt alleen maar leuk als je net even meer krijgt.... Meer tips waar je wat aan hebt. Een net even slimmere indeling waardoor je meer ruimte krijgt.
En als het dan allemaal goed voelt, bestel je, betaal je (een eerlijke prijs!) en kan het leveren cq installeren beginnen. Als het dan allemaal net even mooier wordt dan wat je had gehoopt: dan is het echt een feest! Goed wordt dan geweldig! En dat is wat je mee kan maken bij het kopen en laten plaatsen van een keuken uit Maassluis.4,8 sterren op de schaal van *****! Ga ervoor zitten, neem de tijd! Het is geen pakje boter. Laat je niet gek maken met tijdelijke aanbiedingen of kortingen. Maar kies met je hart voor kwaliteit!

Rene Boender
Rene Boender
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.