Reinier en Els

De eerste kennismaking met Olaf Blom van de Keukenstudio verliep zo prettig dat we na een paar dagen besloten een offerte bij hem aan te vragen. In een aangename en ontspannen sfeer hebben we samen met hem de keuken samengesteld naar onze wensen. Mede dankzij zijn praktische adviezen hebben wij nu een keuken waar we heel blij mee zijn. Het hele proces van de offerte tot de plaatsing is keurig volgens afspraak verlopen. Onze complimenten!

Reinier en Els
Reinier en Els
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.