Peter en Meryon Hobert

Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken!
Twintig jaar geleden heeft Keukenstudio Maassluis de vorige keuken naar volle tevredenheid geplaatst en het was als vanzelfsprekend om hen in onze verbouwingsplannen te betrekken.
Samen met adviseur Henk Meerman onze plannen doorgesproken en met een kleine aanpassing is ons ontwerp van de handgemaakte keuken fantastisch en helemaal naar onze wens uitgevoerd.
Een probleemloze en snelle montage maakt het comfortgevoel compleet en hoe vertrouwd is het, dat medewerkers zich het plaatsen van de oude keuken nog kunnen herinneren. Na 20 jaar....dat zegt toch iets over de stabiliteit van het bedrijf.
Wat ons betreft een dikke pluim en wij gaan genieten van onze fantastische keuken!

Peter en Meryon Hobert
Peter en Meryon Hobert
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.