Paul & Carla Brand

Begin april 2018 brachten wij ons eerste bezoek aan Keukenstudio Maassluis. Wij zijn uitgebreid te woord gestaan ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt. Aangezien we geen plan op voorhand hadden zijn we stapsgewijs tot het ontwerp van de keuken gekomen, welke begin juni op papier is gezet. We hebben deze aanpak wel op prijs gesteld. Er werd geen druk op ons gezet om snel tot een besluit te komen. Dat was heel prettig. Begin oktober is onze oude keuken netjes gedemonteerd voor hergebruik bij een van onze kinderen. De plaatsing van de nieuwe keuken verliep uitstekend. Vakkundige medewerkers leverden goed werk af. De afhandeling van de vervanging van een verkeerd geleverde kast verliep heel plezierig. Resumerend zijn wij zeer tevreden over het hele proces van het kopen en plaatsen van een keuken door Keukenstudio Maassluis . We genieten elke dag van het resultaat.

Paul & Carla Brand

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.