Patrick van Vliet

Na een zoektocht bij meerdere keukenzaken en de hierbij bekende frustraties, zijn we bij keukenstudio Maassluis terechtgekomen waarbij we gelijk een fijn gevoel kregen . Er werd met ons mee gedacht naar creatieve en zinvolle oplossingen die bij onze wensen en budget pasten. Er werd niks opgedrongen waarbij wij het gevoel kregen dat er echt met en voor ons een keuken ontworpen werd .Latere vragen die wij nog hadden werden snel en duidelijk beantwoord via mail of telefoon. Over het plaatsen zijn wij zeer tevreden want ze werkten netjes en zorgvuldig en alles werd duidelijk uitgelegd ,ook zeer fijn is dat ze na plaatsing nog even langs komen om na te kijken of alles naar wens is verlopen en gemonteerd. Al met al zijn wij dik tevreden en voelen ons als klant gewaardeerd . Zo hoort een keuken kopen te gaan !! mvg Fam van vliet

Patrick van Vliet
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.