nico laagland

Na het gehijg van andere keukenleveranciers (mandemakers en consorten) was de service en aandacht voor echt maatwerk excellent. De aandacht voor het ontwerp door de heer Coen van Gilst en de realisatie hiervan waren van een uitstekende kwaliteit. Grappig is ook het plezier om samen in het ontwerpproces ook het nodige plezier te hebben.
De installatie is op een uitstekende wijze verlopen, fijne monteurs die vakwerk hebben geleverd. Uiteindelijk als je dan kijkt naar prijs kwaliteit verhouding is keukenstudio een perfecte partner.

Nico en Anike

nico laagland
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.