Mischa en Trudy Fraanje

Eerder dit jaar gingen we op zoek naar een nieuwe keuken. Door vervelende en opdringerige ervaringen uit het verleden ga je toch eens verder kijken dan de bekende bedrijven. Zo kwamen wij uiteindelijk bij keukenstudio Maassluis uit. En wat een verschil was dat.
Vanaf het moment bij binnenkomst in de showroom merkte je een verschil in benadering. Een warm welkom in een ontspannen omgeving. We hadden een 1e gesprek met Coen en dat voelde meteen goed. Hij wist prima onze wensen te vertalen naar een prachtig ontwerp en liet ons uiteindelijk een prijs weten die ons alles meeviel.
Ook de gehele installatie en verdere aflevering zijn als uitstekend te omschrijven. We hebben de keuken inmiddels een aantal maanden staan en genieten nog iedere dag van onze prachtige keuken!

Wij willen de medewerkers van keukenstudio Maassluis ook via deze weg nogmaals bedanken, wij komen zeker nog eens terug!

Mischa en Trudy Fraanje
Mischa en Trudy Fraanje
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.