Martyn

De keukenstudio in Maassluis heeft ons geholpen een keuken te kopen die precies aan onze wensen voldoet. De kundige en eerlijke en ook vrijblijvende manier waarop de verkoper, Coen van Gilst, ons geadviseerd heeft maakte de beslissing om de keuken daar te kopen erg eenvoudig.

We wilden wat geld besparen door zelf de keuken te plaatsen waardoor niet alles helemaal ging zo als het hoorde, maar ook wat dat betreft zijn we door de keukenstudio weer uit de brand geholpen.

Wat ons betreft kopen we de volgende keuken weer daar.

Martyn

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.