Martijn & Annemieke de Groot

Ca. 15 jaar geleden via een nieuwbouwproject in Rotterdam Nesselande hebben we voor het eerst kennis mogen maken met de professionele service van Keukenstudio Maassluis.
Sinds een aantal weken zijn we de trotse eigenaar van een nieuwe (Keller) keuken. Wederom van A tot Z alles tot in de puntjes geregeld: van het deskundige advies/het meedenken en bovenal eindeloze geduld van Coen, het inmeten (en handige tips) door Raymond, tot het plaatsen van de keuken door échte vakmensen.
Zeer deskundig, prettige persoonlijke benadering en 100% betrouwbaar.

Het is nog elke dag een feest om in onze keuken te zijn!

Martijn & Annemieke de Groot
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.