Marjolein en Danny

Op aanraden van vrienden van ons, hebben wij een afspraak gemaakt bij Keukenstudio Maassluis. Olaf Blom was onze adviseur en wij ontmoetten hem in een keuken die ons direct aansprak. Een robuuste houten keuken met een dik werkblad en voorzien van een bar en groot fornuis. Eigenlijk waren wij er vrij snel van overtuigd dat het zoiets ook bij ons moest gaan worden. Meerdere keren hebben wij met Olaf afgesproken en uiteindelijk besloten om voor een zwarte houten, robuuste keuken te gaan, met een dik betonnen werkblad.
Olaf was altijd behulpzaam, gaf goed advies en was telkens weer even geduldig met ons.

Na enige tijd (gelukkig was de keuken nog niet in productie genomen) begonnen wij toch te twijfelen over onze keuze. Een zwarte keuken, zou dat toch niet te aanwezig en donker worden? De bar; was dat echt wel een goed idee?
Kortom; we hebben weer een afspraak met Olaf gemaakt en het roer compleet omgegooid. Zo hebben wij uiteindelijk gekozen voor een leemkleurige keuken met een dun wit werkblad en een spoeleiland in plaats van een bar.
De keuken is zonder problemen geïnstalleerd op de afgesproken dag en wij zijn zeer tevreden.

Wij zouden iedereen aanraden om naar Keukenstudio Maassluis te gaan!

Marjolein en Danny
Marjolein en Danny
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.