Marianne & Bart

De drie fasen waren:

1. Het ontwerp van de keuken
2. De plaatsing van de keuken
3. Onvolkomenheden in de uitvoering herstellen

1. Onder het genot van vele kopjes 'verwenkoffie' werd voldoende tijd genomen om gezamenlijk tot een goed ontwerp te komen.
2. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de werknemers die de keuken geplaatst hebben. Alles ging in goed overleg en met vakmanschap.
3. Helaas zijn bij de levering van onderdelen wat onvolkomenheden opgetreden; die zijn echter allemaal in goed overleg en tot tevredenheid hersteld.

Kortom, we zijn erg blij met het eindresultaat en genieten er dagelijks van!

Marianne & Bart
Marianne & Bart
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.