M. Drent

Waren onze ervaringen met keukenstudio Maassluis al positief t.a.v. een in 2010 aangeschafte en geïnstalleerde keukeninventaris, 8 jaar later is gebleken dat de service nog steeds van een hoog niveau is. Een enkel telefoontje was voldoende om ter plekke een onderzoek in te stellen waarom de wasemkap en aanverwante verlichting van de keukenkastjes niet meer werkte waarbij men niet schroomde ook de moeilijk bereikbare elektra te onderzoeken. (de aardlekschakelaar was niet uitgeslagen). Waarvoor hulde.

M. Drent

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.