Leen en Jeannette Vreugdenhil

We hebben eindelijk een keukenwinkel gevonden waar het in de eerste 5 minuten niet over de prijs gaat! Nee in gesprek 3 kwam de prijs een keer op tafel en daarna begrijp je pas waarom, want dit is ook gelijk de juiste prijs voor een super kwaliteit keuken. En als wij het over kwaliteit hebben, dan bedoelen we ook vanaf de eerste minuut dat we de winkel binnen stappen tot het plaatsen van de keuken. Alles met goede zorg en de klant staat centraal!
Dus een dik tevreden klant!

Leen en Jeannette Vreugdenhil
Leen en Jeannette Vreugdenhil
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.