Laurens en Esther

Via positieve verhalen van vrienden zijn we bij de Keukenstudio in Maassluis terecht gekomen, en daar hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn bij de Keukenstudio geholpen door een divers en hecht team, allen even vriendelijk en vakkundig!

Voor onze nieuwbouwwoning waren we opzoek naar een stoere, natuurlijke, maar vooral ook gezellige & praktische keuken, en dat is met onze woonkeuken uitstekend gelukt.

Coen van Gilst heeft het ontwerptraject begeleid. Coen luisterde uitgebreid naar onze wensen, en stelde de juiste kritische vragen om uit te vinden wat we nou echt mooi & handig vonden. Ook kwam Coen geregeld met creatieve ideeën en oplossingen, doordat hij technische/prakische kennis combineert met veel feeling voor interieurdesign.

Stapsgewijs werkte Coen een 3d-model van de keuken uit, zodat we vooraf al een heel realistisch beeld kregen en konden uitproberen welke kleuren, frontjes etc. we mooi vonden. Met ons getwijfel hebben we Coen´s geduld aardig op de proef gesteld, maar Coen bleef keurig nieuwe ontwerpen aanleveren:-)

Naast de keuken, heeft Coen ons ook zeer nuttige tips en advies gegeven voor onze gehele woonkamer en interieur. En kon hij ons vanuit zijn uitgebreide netwerk doorverwijzen naar andere vakmannen voor bijvoorbeeld onze houten vloer.

De Keukenstudio levert een totaaloplossing voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, en het ontwerptraject is aangenaam verlopen. Kortom, een aanrader!

Dank aan Coen, Aren, Gino, Jeroen, Martin, Raymond, Robert en anderen achter de schermen!

Laurens en Esther
Laurens en Esther
Terug naar overzicht
Maak een afspraak