L van Leeuwen

Bij KSM is de ervaring, de manier waarop je behandeld wordt als klant, direct zo'n verademing ten opzichte van de wat bekendere ketens. Je kunt op je gemak rondkijken, voor een oriënterend gesprek wordt rustig de tijd genomen, met veel aandacht voor de stijl van het huis, maar ook de indeling van je dagelijks leven. Zonder enige druk direct iets te tekenen of gelijk al belangrijke keuzes te maken. Voor het ontwerp van onze keuken heeft KSM op eigen initiatief een binnenhuisarchitect geraadpleegd, waardoor we los zijn gekomen van de onpraktische indeling die eerder de enige haalbare optie leek. Daardoor hebben we nu een fantastische keuken met voldoende werkruimte en een uitstraling die perfect past bij de uitstraling van ons huis. Ook krijg je hier een eerlijke offerte, in plaats van belachelijke bedragen waar later nog 40% vanaf gaat. De installatie en nazorg zijn ook zonder problemen verlopen.

L van Leeuwen
L van Leeuwen
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.