Keukencommissie

Toen de Protestantse Gemeente te Monster besloot om zowel het kerkgebouw als de vergader- ruimtes te renoveren, moest ook de oude keuken vervangen worden.
We zochten naar een betrouwbare leverancier met goede ideeën, die een keuken kon ontwerpen en leveren waar we trots op konden zijn.
Natuurlijk met veel ruimte om koffie en thee uit te leveren, maar ook een keukentafel voor een kopje koffie en een gesprek.
Verder de mogelijkheid om op kleine schaal maaltijden te koken. Of iets hartigs of zoets klaar te maken. En daarbij een was- en spoelplaats voor grote en kleine hoeveelheden vuile vaat.
Een keuken waar de beschikbare ruimte optimaal zou worden gebruikt, onderhoudsarm en met een lange levensduur. En mooi, ja, dat zeker!
Dat waren nogal wat wensen!
Keukenstudio Maassluis is er in geslaagd om een ontwerp te maken en uit te voeren dat aan alle eisen voldoet.
Van idee naar tekening naar oplevering, een traject waar we deskundig én plezierig in werden meegenomen. Een groot compliment waardig!

Keukencommissie
Keukencommissie
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.