Kees en Aly

Na in enkele keukenzaken rondgekeken te hebben werden we door onze buren gewezen op Keukenstudio Maassluis. Zij hadden er goede ervaringen mee. Wij inmiddels ook. Niet te opdringerig. Wel wijzen op de mogelijkheden met de voor- en nadelen, waarna je zelf de keuze maakte. Dat was in andere zaken wel anders. Sloop van de oude keuken, een kleine verbouwing en het plaatsen van de nieuwe keuken is allemaal goed en volgens planning verlopen. Tijdens de werkzaamheden is er steeds overlegd over zaken die nog niet definitief beslist waren tijdens de planning. Kortweg gezegd: we zijn erg tevreden over hoe alles is verlopen

Kees en Aly

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.