John van Namen

Na vele keukenstudios te hebben bezocht zijn we geëindigd bij Keukenstudio Maassluis. Door hun unieke handgemaakte eikenhouten keuken konden zij ons bieden waar wij naar zochten en tevens nergens anders hebben kunnen vinden. Het was een schot in de roos voor ons met keuken Jan.

Na diverse gesprekken met Raymond van Oorschot zijn we goed voorgelicht over diverse apparatuur en mogelijkheden. Hierna is ons ontwerp getekend in 3D zodat we een goed beeld kregen hoe het zou worden.

Het plaatsen werd gedaan door 2 monteurs die vakkundig de keuken in 2 dagen hebben geplaatst. Achteraf is toch besloten om de spatrand en vensterbank in het zelfde materiaal mee te nemen als het blad. Dit is toen direct ingemeten en aangeboden. Waardoor deze delen ook snel geleverd & gemonteerd werden.

Wat wij ook leuk vonden is dat de verkoper zelf na plaatsing nog even kwam kijken hoe het was geworden. Inmiddels zijn de shutters ook geleverd en is de keuken ons pronkstuk in het huis.

Persoonlijke benadering, eerlijk, duidelijk. Mochten we ooit nog een keuken nodig hebben zullen we zeker teruggaan.

John van Namen
John van Namen
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.