Joanna Driessen-vd Zeijden

Wij hebben onze keuken (de Jan) bij Keukenstudio Maassluis gekocht. Er werd door Olaf Blom, de verkoper, meegedacht en meegeholpen om alles zo goed mogelijk naar onze zin te krijgen, zowel wat betreft de keuken als wat betreft de financiële kant van de zaak. We hebben nu een keuken met een kastenwand met koffiecorner en een kookeiland met genoeg bergruimte en ook genoeg ruimte om er aan te zitten. Als er gekookt wordt staat de kok niet alleen in de keuken. De keuken staat er nu iets meer dan een maand in en we zijn er erg gelukkig mee. Het is zeker een aanrader om je keuken bij de Keukenstudio Maassluis te kopen.

Joanna Driessen-vd Zeijden

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.