Jim en Mieke

Wij zijn zeer tevreden met de service van de Keukenstudio voor onze nieuwbouw woning. De koopbegeleiding van Coen was een verademing vergeleken bij andere opdringerige keukenzaken. Keuken is netjes volgens afspraak geplaatst, monteurs werken zeer netjes. Na oplevering bleek dat er een handgreep beschadigd was en dat een verkeerd type vaatwasser was geleverd, beide punten zijn heel netjes en zonder extra kosten opgelost.

Jim en Mieke
Jim en Mieke
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.