Jan Motz

Dit zijn de wensen en dat is het besteedbaar bedrag. Dat waren de uitgangspunten bij het bezoek aan Keukenstudio Maassluis. De heer Mosselman ging hiermee aan de slag, adviseerde in de showroom en kwam ter plekke de situatie in ogenschouw nemen: meten tot op de millimeter.
Nieuwe keuken besteld, leveringsdatum vastgesteld.... Wat zag ik op tegen sloop en montage. En wat is het meegevallen! Het demonteren van de oude keuken ging snel en schoon, de voorbereidingen voor de aansluitingen van de nieuwe keuken: eveneens probleemloos. Het werk van de stukadoor: een kunststukje. Ten slotte de montage van de nieuwe keuken: weer een stuk vakwerk. En dat alles op een uiterst prettige, schone manier! Diepe buiging voor de heren van Keukenstudio Maassluis. En ja, de nieuwe keuken is een succes!

Jan Motz
Jan Motz
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.