Jan en Corry Verschuren

Vandaag is de renovatie van de keuken gereed gekomen.
We hadden een bruine keuken en nu is deze "omgetoverd" in een witte keuken.
Het sublieme van de Keukenstudio is het meedenken en ook de eventuele problemen kunnen oplossen. Wij hebben sinds 1983 een Siematic keuken en waren toe aan vervanging van de deurtjes en diverse apparatuur. Keukenstudio Maassluis adviseerde ons niet de gehele keuken te vervangen maar alleen de deurtjes en apparatuur. Zelfs hebben zij het hang-en sluitwerk van de oude keuken overgezet en alles prima afgewerkt.
Het probleem was de tafel en daar hebben we dan ook langer dan normaal op moeten wachten maar vandaag is alles geleverd.
Wij raden iedereen aan in zee te gaan met deze dealer ook voor de verkoper (Raymond Mosselman) en de installateurs: super geregeld!!

Jan en Corry Verschuren

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.