J. Walgien

Na 21 jaar leek het ons verstandig onze keuken te vervangen. Van diverse kanten vernamen wij positieve geluiden over Keukenstudio Maassluis. Wij werden gelijk op een prettige manier te woord gestaan door Raymond Mosselman die eerst onze wensen in kaart bracht en vervolgens met veel waardevolle suggesties kwam. Ook tijdens het inmeten bleek het vakmanschap van Raymond. Hij zag dingen waar wij zelf niet zouden zijn opgekomen. Tijdens het bespreken van de offerte zijn er daardoor slechts kleine wijzigingen aangebracht. Wij konden ons prima in het ontwerp en de voorgestelde apparatuur vinden. Het nakomen van beloften, afspraken en toezeggingen is een grote kwaliteit van Keukenstudio Maassluis. Verder zijn de vakmensen die de keuken plaatsen zeer kundig. Zij voeren hun werkzaamheden rustig en uitstekend uit en overleggen regelmatig met de klant. Ook stukadoor Marcel is een vakman. Hij heeft prima werk geleverd. Wij zullen in onze vriendenkring Keukenstudio Maassluis van harte aanbevelen. Al met al zijn wij erg tevreden over onze keuken en hopen er lang van te kunnen genieten.

J. Walgien
J. Walgien
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.