J. en M. Voogt

Na een tip van onze makelaar naar Keukenstudio Maassluis werden wij op plezierige manier benaderd voor een afspraak in de keukenstudio. De manier waarop wij zijn geadviseerd en begeleid bij het kiezen van de verschillende materialen en mogelijke opstellingen gaf ons direct een vertrouwd gevoel. Wij zijn heel blij met het idee van Dhr. Mosselman om in onze nieuwe woning de bestaande situatie te beoordelen en daar de meest geschikte opstelling en inrichting bij te adviseren. Het verwijderen van een tussenmuur en daardoor een open keuken te creëren heeft ons een keuken opgeleverd die prachtig aansluit bij de inrichting van onze woonkamer. Het hele proces van het kiezen van de keuken, het aanpassen van de bestaande ruimte door de aannemer op aanwijzing van Keukenstudio Maassluis , tot aan het installeren van de keuken zelf is uitstekend verlopen. Het in gebruik nemen van de keuken ging zonder problemen. Alles klopte tot in de kleinste details! En...., ook niet onbelangrijk: alles binnen het afgesproken budget!

J. en M. Voogt
J. en M. Voogt
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.