Ingrid Snijders en Cor Stehouwer

Dit jaar, 2016, hebben wij een keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis.

Na het aanvragen van een brochure werden we enkele dagen later gebeld en gelijk een afspraak gemaakt.
Tijdens de gesprekken werd er ruimschoots de tijd voor ons genomen om allerlei opties te bespreken. Na vergelijk met ander keuken leveranciers hebben we besloten om de keuken bij Keukenstudio Maassluis te kopen op basis van een goed gevoel te hebben bij de gesprekken die we hebben gevoerd.

Zeer positief is, dat er veel aandacht wordt besteed aan het voorbereidingstraject. Inmeten en het maken van tekeningen voor water en elektrisch gebeurd zeer professioneel.

De uitvoering is zeer correct gedaan door zeer vakbekwame eigen mensen die aandacht hebben voor details.

We zijn echt blij met onze keuken.

Ingrid Snijders en Cor Stehouwer
Ingrid Snijders en Cor Stehouwer
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.