Gerda Altena

Mijn keuken dateerde uit de vijftiger jaren van de vorige eeuw, onverslijtbaar maar niet meer van deze tijd. Keihard aan vervanging toe. Op advies van vrienden een afspraak gemaakt met Coen van Gilst. Fijn als je gelijk begrepen wordt. Resultaat: een mooi ontwerp met een duidelijk maar vrijblijvend advies, waarbij goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant . De leveringstijd conform afspraak en de plaatsing zeer vakkundig en met gevoel voor detail.
Kortom een zeer tevreden kant, koken in deze keuken is elke dag een feestje.

Gerda Altena
Gerda Altena
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.