Gerard en Liesbeth Kruidenier

Tijdens de verbouwing van ons nieuwe huis hebben wij een keuken uitgezocht bij Keukenstudio Maassluis met verkoper Coen van Gilst. Wij besloten al snel te gaan voor een keuken met witte kasten en een donkergrijs keukenblad. Eén van onze wensen was een pitt cooking fornuis, onder andere omdat dit heel goed staat in het strakke design van de keuken. Coen adviseerde ons een kastenwand met vijf kasten naast elkaar en daarin gecentreerd drie apparaten naast elkaar. Coen heeft ons ook geadviseerd over de kleurstelling van de muren rond de keuken en we zijn nog elke dag blij met het resultaat. Kort gezegd: een topkeuken!
De levering van de keuken is goed verlopen, de montage hebben wij zelf gedaan.

Gerard en Liesbeth Kruidenier
Gerard en Liesbeth Kruidenier
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.