Gees van Dijk

Ik wilde een nieuwe keuken voor het appartement dat ik gekocht had, maar waar ik nog niet woonde. Vanaf het eerste contact met Raymond Mosselman voelde ik me onder deskundige en prettige begeleiding. Alle keuzes die je moet maken werden in logische volgorde besproken en de mogelijke materialen getoond. En Raymond luistert heel goed: ik hoefde maar 1 keer te zeggen dat ik last van schitteringen heb en met alle materialen liet hij de niet-reflecterende varianten zien. Er kwam een prachtig ontwerp. Tot de installatie van de keuken heb ik vaak met de keukenstudio gebeld met vragen van andere werklieden die de oude keuken demonteerden, de mechanische ventilatie vervingen, de vloer op de keuken wilden laten aansluiten enz. Telkens hielpen Raymond of zijn collega's met duidelijke antwoorden of een praktische oplossing. De monteurs die de technische voorbereidingen van de keuken deden en hem later plaatsten werkten heel zorgvuldig en netjes. Kortom: ik ben heel blij met de kennis, kunde, vriendelijkheid en service van alle mensen van keukenstudio Maassluis. En ik geniet van mijn prachtige keuken!

Gees van Dijk
Gees van Dijk
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.