Fred Post

Wij horen vaak dat het kopen van een keuken een feest moet zijn, maar dat dat zelden ook het geval is. Gelukkig zijn er van die uitzonderingen die de regel bevestigen. Geen geleur, geen gezeur, vakkundig en niet opdringerig. Geen onnodige en onbegrijpelijke acties en deadlines voor het maken van je keuze. Kortom, een feestje. Inleven in jouw situatie en je eigen smaak gecombineerd met veel ervaring en creativiteit, kwam er een fantastische keuken uit. Alles op tijd, alles compleet en daarnaast vriendelijke vaklui waarvoor geen enkele wens te veel is. Het plezier spat er vanaf. Je zou bijna denken dat ik er zelf werk, maar dat is niet zo. Kom anders een keer naar het resultaat kijken? Een hele fraaie hoogglans SieMatic keuken met Miele apparatuur.

Fred Post
Fred Post
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.