Frans & Ria Krijgsman

Vorig jaar hebben wij bij het Keukenstudio Maassluis een nieuwe keuken uitgezocht en besteld. Wij hadden gelijk bij binnenkomst een goed gevoel over het hele gebeuren bij dit bedrijf.
Wij zijn ook zeer tevreden over de advisering van Coen van Gilst. De afspraken die we hebben gemaakt over de levering werden strikt nagekomen en zeker ook lof voor de mensen die de keuken hebben geplaatst.
De nalevering van diverse kleine dingen had naar ons idee wat sneller gekund, verder niets dan lof!

Frans & Ria Krijgsman
Frans & Ria Krijgsman
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.