Familie Koebrugge

Bij de Keukenstudio Maassluis kregen we kundig en persoonlijk advies voor onze nieuwe keuken, waarvoor uitgebreid de tijd is genomen door Coen van Gilst.
Naast een nieuwe keuken zijn er in dezelfde periode enkele andere werkzaamheden aan de rest van onze woonkamer gedaan. Door een overzichtelijke planning van Coen liep alles op rolletjes en was alles in de afgesproken tijd klaar. De plaatsing van de keuken werd verzorgd door eigen monteurs, waarmee het zeer plezierig samenwerken was.
We genieten inmiddels al weer enkele maanden van onze prachtige nieuwe keuken. We kunnen dan ook Keukenstudio Maassluis van harte aanbevelen!

Familie Koebrugge
Familie Koebrugge
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.