Familie Borges

Wij hebben een keuken uitgezocht bij Keukenstudio Maassluis met verkoper Coen van Gilst. Coen heeft ons geholpen om onze visie waar te maken. Hij heeft de functies van de apparaten goed uitgelegd en rekening gehouden met de stijl van het hele huis. Dus het einde resultaat was een keuken die aan onze levensstijl past en is in goede harmonie met de rest van het huis. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.

Familie Borges
Familie Borges
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.