Fam. Weijs

Wij waren op zoek naar een robuuste landelijke keuken. Bij keukenstudio Maassluis waren we aan het goede adres. Door goed en persoonlijk advies van Coen van Gilst kwamen we tot het ideale plaatje. Een groot voordeel vinden wij dat de keuken volledig op maat gemaakt kon worden, met hoge kasten tot aan het plafond. De keuken is vakkundig geplaatst door Jeroen en Gino. Keukenstudio Maassluis is een bedrijf met een goede service.
Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Fam. Weijs

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.